Tapijten Reinigen

 

Goed verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw object. Wij zorgen voor een efficiƫnte en diep grondig reiniging.


Tapijten Reinigen


Heeft u een tapijt in huis? Dan maakt u hier dagelijks gebruik van. Deze tapijten trekken stoffen aan die allergische ziektes kunnen veroorzaken. Daarom is het van belang uw tapijt regelmatig goed te onderhouden. Goed verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw object. Houten Kledingreparatie helpt u graag bij het onderhouden van u tapijt. Wij zorgen voor een efficiƫnte en diep grondig reiniging.

Milieuvriendelijk


Milieuvriendelijk reinigen is onze specialiteit en we weten dat er verschillende soorten tapijt in omloop zijn die elk op een eigen manier gereinigd dienen te worden. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan om tapijt te reinigen met biologische reinigingsmiddelen en tapijtreinigingsmachines. Met onze professionele apparatuur verwijderen wij niet alleen de vlekken, maar zorgen we er ook voor dat vervelende geurtjes, bijvoorbeeld urinegeur, verdwijnen. De middelen die wij gebruiken zijn niet schadelijk voor mens, huisdier of het milieu.

Uw tapijten repareren in Houten


Wilt u uw tapijten repareren bijv. u wilt het kleiner maken? Geen enkel probleem ! Houten Kledingreparatie kan u hierbij helpen. Houten Kledingreparatie heeft ruime ervaring met het repareren en verkleinen van tapijten. Wij zorgen dat uw tapijt nieuw blijft en laten uw tapijt passen in de kleinste ruimtes van het huis.


Contactgegevens:

Onderdoor 32
3995DX Houten
030 - 878 88 92
info@houtenkledingreparatie.nl

GEEF JEZELF EEN MOMENT VAN RELAX