Sleutelmaker

 

Goed verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw object. Wij zorgen voor een efficiënte en diep grondig reiniging.


Sleutelservice


Het maken van sleutels is een van onze specialiteiten. Gemiddeld hebben wij dan ook een kleine 500 sleutels op voorraad liggen, verdeeld over meer dan 100 verschillende soorten en profielen. Het profiel van een sleutel wordt gevormd door een samenspel van de dikte van de sleutel en het aantal en de vorm van de gleuven.

Juiste pasvorm


Voor een juiste pasvorm is het begrijpelijkerwijs noodzakelijk dat het profiel van de bij te maken sleutel exact overeenkomt met het origineel. Door het samenspel van het juiste profiel met de insnijding (vertanding) van de sleutel ontstaat dié unieke sleutel die uw slot kan en zal openen.

Met de allermodernste sleutelmachines, vervaardigen wij de meest uiteenlopende sleutels.

Huissleutels bij maken


Huissleutel bijmaken? Het is altijd prettig om extra huissleutels te laten maken en aan iemand te geven die u vertrouwd, zodat áls u uw huissleutel kwijtraakt u altijd een reserve huissleutel heeft. Wilt u uw huissleutels bijmaken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Contactgegevens:

Onderdoor 32
3995DX Houten
030 - 878 88 92
info@houtenkledingreparatie.nl

Pasgarantie en snelheid als sleutel voor succes